IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като гръцка богиня: Ева Лонгория по бански

16 април 2021 10 30

46-годишната актриса показа ефекта от тренировките си на минибатут

БГНЕС

Ева Лонгория показа визията си на гръцка богиня, позирайки по изрязан цял бански в бял цвят на своята последна почивка. 46-годишната актриса, която стана известна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“, демонстрира сексапилната си форма в своя Instagram акаунт вчера.

Ева, която стана майка преди почти три години на очарователен син, който носи името Сантяго Енрике Бастон, показа резултатите от своите тренировки на минибатут. Много нейни последователи смятат, че тя никога не е изглеждала по-добре.

Наскоро звездата разкри, че е успяла да извае краката си по този невероятен начин именно чрез редовни тренировки на малък батут, които си прави, дори когато е във ваканция. Тя сподели още, че носи батута навсякъде със себе си.

Ева дори публикува детайли и видеа от своите тренировки като показа, че подскача с впечатляващи темпо и ритъм, дори когато се намира на борда на луксозна яхта.

Тя разкри още, че батутът е нейната кардиотренировка, която съчетава с упражнения с тежести, но под зоркото око на личен треньор. В момента Ева и съпругът ѝ – мексиканския бизнесмен Хосе Бастон са на почивка, където са посрещнали неговия рожден ден, който беше на 13 април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари