IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян на 45 – какви добавки се крият зад стегнатата ѝ фигура?

22 април 2021 12 30

Травис Баркър я обсипа с цветя за рождения ден

БГНЕС/IStockphoto

През изминалия уикенд една от сестрите Кардашян – Кортни, събра най-близките, за да отпразнуват заедно 45-ия ѝ рожден ден. Всички от известната фамилия се изредиха да ѝ честитят и споделят общи снимки, но най-важното послание дойде от любимия ѝ Травис Баркър. В своята история в Instagram тя показа, че музикантът я изненадал, украсявайки дома ѝ с множество цветя.

„Лалетата и гардениите са моите любими цветя“, не скри вълнението си тя и изтъкна, че навсякъде мирише на нежните растения благодарение на нейното гадже.

Докато през 2020-а риалити звездата бе необвързана на рождения си ден, тази го сподели с барабаниста на Blink-182, който успя да впечатли цялото семейство с флоралния си подарък.

„Току-що влязох в най-великолепната аранжировка на цветя... Тя е толкова красива. Никога не съм виждала подобно нещо“, сподели Ким Кардашян в свое видео от купона. Тя нарече сестра си „арменска кралица“, показвайки как са изглеждали двете като малки.

Рожденичката показа, че е в перфектна форма, носейки къс бял топ и черен панталон с мрежа и ресни. А много американски издания припомнят, че зад стегнатото ѝ тяло се крият здравословно хранене и прием на разнообразие от витамини и минерали. За тях тя говори неведнъж в формата Keeping Up With the Kardashians, посочвайки, че те променят кожата, настроението и тонуса ѝ.

По думите на Кортни, тя има изчистен хранителен режим, който се стреми да спазва, но както всеки от нас, има и своите прегрешения. Важното за нея е да поддържа баланс.

На кои добавки разчита Кортни Кардашян?

1. Колаген

Риалити звездата посочва, че обикновено пие специален колаген на прах рано сутрин.

„Правя го на гладно за максимална полза и така стартирам приема на протеин за деня. Това не само ми помага да се възстановя по-лесно от тренировките“, казва тя и уточнява, че забелязва положителна промяна при косата, кожата и ноктите, защото във въпросната добавка има още хиалуронова киселина и витамин С.

2. Костен бульон

Друг вид протеин, който Кардашян приема под формата на прах. Тя го консумира след тренировка.

„Това ми дава много енергия, за да тичам с децата си“, добавя тя.

3. Спирулина

Кортни приема и добавки с екстракт от спирулина, които са богати на минерали и добавени протеини, подпомагащи функцията на мозъка.

сестрите Кардашян

БГНЕС

4. Течен хлорофил

Тъй като понякога спазва по-стриктна диета и не може да си набави достатъчно хранителни вещества, звездата приема и хлорофил (чист екстракт от определено растение) под формата на капки. Той се усвоява по-лесно от организма и му помага за естествените процеси като синтез и регенерация.

5. Чай от ашваганда

Кортни завършва деня си с малко чай от ашваганда – индийския женшен. Той се използва за укрепване на организма, помага при стрес, безсъние и тревожност. Често го овкусява с пчелен мед, който всички от сестрите Кардашян ползват за подсилване на имунната система и някои домашни маски.

„Той е с невероятен вкус и наистина лекува!“, разкрива рожденичката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари