IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Кейт Хъдсън причислява и секса към рутинните тренировки

14 юни 2021 10 40

Актрисата разкрива колко калории гори в леглото

БГНЕС

Кейт Хъдсън е изключително активна. След като роди третото си дете, тя много бързо успя да влезе във форма. А сега се старае да я поддържа, комбинирайки най-различни упражнения. Като много свои колежки, тя споделя част от режима си в Instagram, с което вдъхновява голяма част от своите последователи. Наскоро актрисата призна, че чрез секс също топи калории.

Звездата сподели видео в социалната мрежа, с което отбеляза Националния ден на секса. В него тя говори за това как интимните ласки се отразяват на фигурата ѝ, с което предизвика дискусия сред приятелите ѝ.

Хъдсън се включва, за да каже на фенките си, че ако им трябва, ще бъде в спалнята, където смята да прекара поне час и 20 минути със своята половинка Дани Фуджикава. И уточнява, че според най-новото приложение, което е изтеглила, толкова секс трябва да прави, за да получи 6 точки и да се поизпоти подобно на упражненията в залата.

„Умирам за теб“, „Върни се после за една цигара“, „Час и 20, късметлийка“, пишат под клипа ѝ.

Кейт Хъдсън е посланик на програмата за отслабване и здравословен начин на живот WW (Weight Watchers) от 2018 г. насам.

Според специалисти от Wellness in Sexual Health, това колко калории ще изгорите по време на секс, подобно на холивудската звезда, зависи от неговото темпо и вашите килограми и тези на партньора ви. И дават пример с жена, която тежи между 65 и 70 кг. Тя може да изгори до 69 калории при интимен акт с продължителност от 25 минути, докато при мъжете са много повече – поне 100. За съжаление, средната продължителност при много двойки, по данни на New England Journal of Medicine, е само 6 минути. Така че, в сравнение с други натоварвания, той едва ли е най-ефикасното средство за извайване на фигурата, но със сигурност е най-вълнуващото.

Ето как други известни личности поддържат форма:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари