IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промяна до неузнаваемост: Млада британка се похвали, че е свалила 50 кг

17 юли 2021 16 30

От 116, вече е 63, разказва Пърл, самочувствието ѝ се повишило

Снимка: Pixabay

Жителка на Лондон, която тежала 116 килограма, свалила 50 килограма за една година. News 24 насочи вниманието към тайната на нейния успех.

Младо момиче се похвали, че е успяло да свали голяма част от теглото си. По думите ѝ, от 116 кг, тя е свалила 50 кг за година. Като дете Пърл, сега на 36 години, е била стройна, но като тийнейджърка е започнала бързо да наддава, а самочувствието ѝ е паднало.

Дълго време тя работи като аниматор на круизни кораби. Пърл харесва професията си, но в свободното си време от работа на практика не излизала и измисляла оправдания, за да избегне срещи с приятели. В крайна сметка теглото ѝ достигнало 116 килограма. Когато се изкачва по стълбите поне на три стъпала, тя започва да получава задух, подобно на пристъп на астма.

За да отслабне, Пърл решила да се подложи на операция за стомашен байпас, операция, която свива стомаха и намалява апетита. Нейни познати не подкрепили тази идея и я посъветвали да отиде на фитнес. Британката пренебрегнала тези препоръки и през 2019 г. тя посетила Турция, където ѝ отстранили 80 процента от стомаха.

В рамките на една година след байпасната операция Пърл отслабнала с 50 килограма и сега тежи 63 килограма. Според нея отслабването е променило живота ѝ към по-добро. Сега тя се чувства много по-уверена и хората започнали да се отнасят с нея по съвсем различен начин.

„Когато хората ме виждат за първи път, те казват, че изглеждам страхотно. Чудесно е да чуя подобно нещо“, споделя Пърл и отбелязва, че вече се чувства доста по-енергична и самоуверена.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари