IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни в спорта у дома: Dior и Technogym се обединиха

8 октомври 2021 15 30

Разгледайте изключителната лимитирана серия за домашни фитнес продукти

Снимка:  Technogym

Емблемата във висшата мода за неподражаем стил и класа, а именно марката Dior избра Technogym за създаването на бутикова лимитирана серия фитнес уреди за дома.

Общата цел на двата бранда е да вдъхновяват хората за начин на живот, ръководен от ценностите на здравето и върховите постижения. Иновацията на Technogym среща елегантността на Dior за вълнуваща дизайнерска серия от три ограничени изделия, които включват бягаща пътека, многофункционална пейка и уелнес топка.

Резултат от оригинална среща между изследователския и иновационен център на спортния бранд и творческия екип на Dior е, че и трите фитнес продукта са направени с внимание към детайла. Идеята им до голяма степен е била да мотивират хората да спортуват, без да правят компромис със стила.

Фитнес продуктите са произведени в Италия и ще се предлагат само в бутиците на Dior по целия свят, от януари 2022 г.

Първият продукт е стилна, компактна и тиха бягаща пътека, която се свързва с вашия таблет и предлага широка гама от тренировки за бягане и ходене. Вторият продукт е иновативна пейка, която предлага максимално разнообразие от упражнения, подходящи за по-тясно пространство. Нейният иновативен дизайн включва колекция от тренировъчни гири, ластици и стойки за лицеви опори, които позволяват изпълнение на над 200 упражнения, които могат да бъдат изтеглени в приложението на Technogym.

Третият продукт е уелнес топка, която е проектирана, за да ви държи в движение дори докато седите. Technogym Ball е едновременно седалка, но и фитнес инструмент, с пълна програма за упражнения за гъвкавост, тонизиране и баланс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари