IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни диети – съпругата на Пиърс Броснан свалила 55 кг

7 декември 2021 12 30

Кийли вече внимава с алкохола

БГНЕС

БГНЕС

Пиърс Броснан и съпругата му Кийли празнуваха 20 години брак през лятото на тази година. Тогава холивудската звезда сподели, че любовта им е вечна, а в социалните мрежи се разпространиха техни снимки с посланието, че той не е спрял да я обича, независимо, че е напълняла с времето. Днес, дали заради критиките на феновете или просто за да постави ново начало, тя може да се похвали с това, че се храни по-здравословно и е свалила доста излишни килограми.

Скоро актьорът не е качвал нови снимки с жена си, за да видим как изглежда тя, но според близки до двамата, ако го направим, няма да я познаем. А причината за промяната ѝ се дължи на специална диета.

Кийли неведнъж споделя, че не е лесно да е съпруга на известна личност, защото постоянно трябва да се бори с очакванията на хората. А те не са от най-тактичните що се отнася до нейната фигура. Дори и след като стана ясно, че тя има проблеми със щитовидната жлеза, заради които пълнее, мнозина пишат в социалните мрежи, че е твърде пухкава и трябва да отслабне. Е, ето че този момент за нея настъпи, но най-вероятно тя е променила начина си на живот, не за да изглежда по-добре, а за да подобри здравословното си състояние.

Много плодове и зеленчуци, както и органично чисти ястия, е една от тайните на г-жа Броснан, която за последната една година е успяла да свали 55 кг. За закуска тя често залага на яйца и бадеми, както и други полезни ядки. А преди лягане тя задължително пие топло мляко с лъжица куркума.

Освен на диетата, жената на бившия агент 007 разчита и на серия от упражнения, които прави в свободното си време.

Тъй като е доста скромна, Кийли Броснан все още не е качила своя нова снимка в Instagram, с която да се похвали с трансформацията си. Но всички ние се надяваме да го направи за някой хубав повод, например предстоящите Коледа или посрещането на 2022 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари