IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качеството на българското здравеопазване – на фокус в „Линия „Здраве“ на 20 ноември

16 ноември 2022 08 40

Качеството на българското здравеопазване – на фокус в „Линия „Здраве“ на 20 ноември

Какво трябва да знаем за качеството на българското здравеопазване и какви са перспективите пред неговото развитие? Тези и още теми ще бъдат на фокус в новото издание на различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR. Специален гост в студиото на предаването на 20 ноември от 09:30 часа ще бъде д-р Антония Първанова, специалист по здравен мениджмънт, обществено здраве и здравна политика.

Специалистът ще анализира състоянието на здравната система, недостатъците на здравната политика и възможностите за реформи в здравеопазването, които предполага Планът за възстановяване.

Пред водещата Яна Данаилова, д-р Антония Първанова ще обясни какво е значението на профилактиката и достъпът до съвременни и навременни медицински грижи и изследвания. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат и какво е качеството на хранителната ни култура, какви рискове крие самолечението и липсата на грижа от страна на специалисти по хранене.

Всичко това не пропускайте в предаването „Линия „Здраве“ – на 20 ноември, от 09:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари