IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неподозирани ползи от масажа

5 ноември 2014 08 28

Които ще ви накарат да си направите такъв още сега!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Малко са тези, които не обичат масаж. Обикновено повечето хора с охота биха се подложили на този релаксиращ и възстановяващ силите „сеанс“, за да се освободят от напрежението или просто да изпитат удоволствие.

Запознайте се със 7 причини, заради които е добре да отделите време за релакс и да се насладите на хубав масаж

1. Среща със себе си и със сетивата си – Денят те завърта и докато осъзнаеш, вече е изтекъл между пръстите ти, като те е оставил уморена както психически, така и физически. Пейзажът ти изглежда сив и безличен.

Масажът е начин да влееш нови сили в тялото си, като същевременно си доставиш удоволствие и забравиш за грижите. Направи подарък на сетивата си, като им организираш приятна среща със себе си в края на деня.

2. Лековитото докосване – Вместо да взимаш хапчета за глава, за болки в гърба или на други места, защо да не се отпуснеш и да си помогнеш с най-здравословния лек – масаж. В добавка получаваш подобрено кръвообращение, тонус, силна имунна система и подмладена кожа. Кажи сега, че това не е добра сделка!

3. Отпусни се – усмихни се – Защо да се прибираш начумерена и да освобождаваш натрупаното през деня напрежение върху любимите си хора, когато само след един масаж ще се прибереш ведра, бодра, заредена с желание и енергия за игри с децата или за романтични моменти с половинката?

4. Повече енергия в студените месеци – Късият ден, липсата на слънце и студеното време ти действат потискащо. Имаш чувството, че постоянно си недоспала и се чувстваш отпаднала. Няма нужда да изпадаш в зимна депресия и да нямаш настроение за нищо, особено когато има противодействие срещу подобни усещания и то е лесно и достъпно.

5. Букет от аромати и звуци – Ако имаш чувството, че в живота ти липсва достатъчно цвят, то масажът е един отличен начин да си го набавиш. Повечето популярни масажни техники включват благоуханни етерични масла и ароматни пръчици, които да те пренесат на едно цветно и слънчево място, а наличието на успокояваща музика допринася за атмосферата, която заслужаваш.

6. Достъпност – „Ама аз нямам никакво време да отида на масаж“ – тогава масажът може да дойде при теб! Какво по-хубаво от това да си поръчаш нещо здравословно и полезно само за теб на твоето работно място или – още по-добре – вкъщи?

7. Да подариш преживяване – наближава рожденият ден на близка приятелка, празник на любимия, рожден ден на колега или приятел? Спри да обикаляш по магазините с риска да вземеш неподходящ подарък или грешен размер – подари преживяване с ваучер за масаж, който гарантирано ще остави трайна следа в съзнанието на човека отсреща.

Всичко изброено дотук можеш да намериш с лекота в център за масаж и кинезитерапия FIZ, който се намира в сърцето на София, на ул. „Петър Берон“ 5-А (до НДК).

Център за масаж и кинезитерапия FIZ

Ти предлага релаксиращи, класически, антицелулитни, спортни, лечебни масажи и други видове масажи, кинезитерапия, техника Боуен, индивидуални тренировки с фитнес инструктор, домашни посещения и др.

Повече информация на сайт http://fiz.bg/ и facebook страница https://www.facebook.com/fizbg .

Запази час на тел. 0878 677 955.

Адрес: ул. „Петър Берон“ 5-A (до НДК).

Защо да избереш център FIZ?

– Обслужване от професионални терапевти

– Модерна и уютна обстановка

– Топ локация в центъра на София

– 100 % гаранция за качество на услугата

– Достъпни цени.

Ние, твоето добро настроение и здравословно ежедневие те очакваме!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

M ( преди 9 години )
7 неподозирани ползи от масажа - толкова са тайни,че никой не можеше да се сети за тези неподозирани ползи :) Като правите статия реклама, поне малко съобразявайте заглавието. Живеем в 21 век, малко са неподозираните неща вече,камо ли това!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар