IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж похарчи 250 хиляди долара, за да се превърне в куклата Кен

6 февруари 2015 06 01

Бразилецът Родриго Алвес се е подложил на 30 пластични операции за целта

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Днес г-н Алвес почти не прилича на човешко същество, но е много горд от този факт. Всъщност това е и делото на живота му, на което той се е посветил през последните пет години.

Започнал е да се променя на 27 години, а днес е на 31. Повечето от операциите са извършени в Колумбия, тъй като лекарите във Великобритания му отказват, понеже той започва да става пристрастен към интервенциите.

Първата си операция претърпява през 2004 г., за да се впише в обществото на модерните си състуденти в Лондон. Тогава той твърди, че е бил „дълбоко недоволен от външния си вид“.

Той заяви наскоро пред вестник Daily Mail следното: „Аз съм много повече от силикон и козметична хирургия. Истината е, че когато човек започне, му е много трудно да се спре. Аз доста усилено работя върху себе си, най-вече защото ме е страх, че остарявам – това е истината. За мен красотата се крие в симетрията.“

Родриго и Джъстин Джедлика; Снимка: Instagram

Вижте снимките на новата кукла Кен от плът и кръв в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари