IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв си

1 юни 2015 13 26

Персонален хранителен режим с Vega Test Expert

Снимка: Фитнес "Флайс"

Снимка: Фитнес "Флайс"

Истина е, че хората сме това, с което се храним, и че всеки от нас е строго индивидуален във всеки един аспект. Известно е същественото значение на храненето върху цялостното здраве, външен вид и самочувствие на човека.

Когато се чувстваме добре – изглеждаме добре. Има много литература и общоприети твърдения относно хранителните навици и всякакъв тип диети, които обаче по някаква причина не дават така лесно обещавания дълготраен ефект при всеки човек. Именно защото всеки е собствената си индивидуалност и невинаги може да се помести в стереотипните схеми на поведение, мислене и хранене, една храна, пълноценна и усвояема от един тип организъм, се явява източник на токсичен материал за друг.

Последиците са добре познатите дискомфорт след нахранване, липса на тонус, усещането, че отново сме направили нещо не както трябва, а с течение на времето отклонения в теглото и здравето. Задачата е не да не ядем, а да ядем правилните храни за себе си, които са действително енергиен източник за тялото ни. Затова е нужна индивидуална проверка на това, кои храни са полезни и кои не са за всеки отделен организъм.

За щастие този въпрос вече е решен от съвременните експерти чрез Vega Test Expert - система за тестване на толерантността и нетолерантността на организма към различни видове храни и вещества. Този метод произлиза от електроакупунктурата и спада към групата на функционални методи. С тях се улавя енергийния спад и функционалните смущения, които възникват, когато тялото вече не може да компенсира.

Как работи?

Започва се със скрийнинг, който проверява цялостното състояние на организма, извличайки информация за самия тест. После се намира "идеалната зона" от тялото за поставянето на електродите - обикновено в областта на дланта или покрай ноктите. Пациентът държи в ръка единия метален накрайник, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг активен накрайник с формата на писец. Храните са съхранени по електронен път в апарата и последователно се въвеждат в затворената измервателна верига - апарат-храна-човек. Организмът реагира категорично дали приема определена храна. Понижат ли се стойностите в скалата, значи тялото е нетолерантно към този продукт. И редовната му употреба ще донесе само проблеми. Не само излишни килограми, а и болести. Ако пък тялото е толерантно и добре разгражда дадена храна, показанията на скалата се завишават - минават над определена стойност. Изводът - трябва да я хапвате редовно, за да сте слаби, здрави и тонизирани.

Перфектната диета

Резултатът от теста е готов веднага и е абсолютно точен, а с него - и перфектният режим, който трябва да спазвате. Глад няма - можете да хапвате на корем от любимите на организма ви храни, без да се притеснявате, че ще натрупате излишни килограми и болести. Напротив - със сигурност ще отслабнете. Някои пациенти дори се хвалят, че са стопили 13 килограми след 2-месечен режим без никакви лишения.

Какво лекува?

Дамите се доверяват на Vega Test Expert не само, защото им помага безпроблемно да стопят мазнините в тялото, а защото е страхотно "оръжие" срещу целулита. Мъжете също са впечатлени, защото намериха начина да топят опасните мазнини, по-лесно да устояват на стреса и напрежението. Медиците го препоръчват и на пациентите с анемия, сърдечни проблеми и храносмилателни неразположения, защото точно при тези заболявания правилният режим е много важен. Предписанията на "Vega Test Еxpert" винаги са точни - кога, колко и какви храни е най-добре да хапвате, за да сте красиви и млади. Разбира се, няма абсолютно забранени храни - дори тези, към които сте "нетолерантни“, не бива да изчезват от менюто ви. Просто трябва да ги хапвате не повече от 2-3 пъти в месеца.

Можете да се подложите на теста Vegatest Еxpert във Фитнес и Спа Флайс, Манастирски ливади – Запад,ул. Пирин №56, след предварително запазен час.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Вили ( преди 8 години )
Аз лично си правих точно този тест и съм много доволна. При мен даде обещаният резултат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Който не разбира, така коментира.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
. ( преди 8 години )
porednata sharlataniq.dokato wzemat na horata parite.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар