IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започват Health & Lifestyle Days в Сердика Център!

18 юни 2015 12 58

ВХОД СВОБОДЕН за MASTER класове с победителите в MASTERCHEF България, IFBB бикини шампионката Биляна Йотовска, психолога Мадлен Алгафари и още много healthy изненади

Снимка: Serdika Center

Снимка: Serdika Center

Победителите в MASTERCHEF България – Симеон и Елена, фитнес гуруто Биляна Йотовска и топ психологът Мадлен Алгафари са само малка част от специалните гости в лятната кампания на Сердика Център.

Посвещаваме двата уикенда от 20 до 28 юни на здравословния начин на живот и ви каним да се включите в нашата вълнуваща програма в GREEN зоната на ниво -1 (Голямата ротонда)!

Стартираме на 20 юни още в 14:00 часа с Bodywork терапия с Мокша от Мандала център за цялостна трансформация. Той ще ни демонстрира и научи как да прилагаме различни мануални терапии за възстановяване баланса на тялото, ума и душата. Точно в 17:00 часа на 20 юни на нашата GREEN сцена ще излязат звездите на MASTERCHEF България – Симеон и Елена, за да ни представят любимите си здравословни ястия в ексклузивно кулинарно шоу. Изненади няма да липсват, защото, един от посетителите ще спечели луксозен подарък от WMF България.

На 21 юни в 16:00 часа се подготвяме за истинска бикини експлозия с MASTER клас от самата IFBB бикини шампионка Биляна Йотовска, която ще ни демонстрира как да комбинираме здравословната храна със специални упражнения, за да влезем във форма за предстоящите ни морски приключения. Започваме и ще завършим с подарък – ваучер за пазаруване от Сердика Център за един от присъстващите!

И за да потвърдим старата поговорка, че смехът е здраве, ви каним на специална среща с най-обичаните комедийни актьори от ХаХаХа ИмПро театър на 26 юни от 19:00 часа.

Уикенда 27-28 юни посвещаваме на максимата „Здрав дух в здраво тяло“, или иначе казано – грижата за вътрешната ни хармония. Най-известната българска психоложка и иноваторка в груповите терапии Мадлен Алгафари ни гостува по две от най-интересните теми за съвременното общество – Езикът на тялото (27 юни от 16:00 часа) и Любовните взаимоотношения (28 юни от 14:00 часа).

И не на последно място – на вниманието на всички родители – очакваме ви и на семейните ни йога сесии на 20-21 и 27-28 юни от 12:00 часа в GREEN зоната на Сердика Център на ниво -1! Чрез интерактивни пози и игри, предназначени специално за деца, не само ще се забавлявате заедно с малчугана си, но ще имате възможността да изградите и основите на истинска духовна връзка.

Повече информация за Health&Lifestyle Days открийте на www.serdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари