IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 навика за по-плосък корем

20 ноември 2015 08 01

Тази част от тялото се поддържа най-трудно

Кейт Хъдсън спазва правилата за плосък корем. Снимка:shape.com

Кейт Хъдсън спазва правилата за плосък корем. Снимка:shape.com

Ако искате да имате винаги плосък корем без мазнини, трябва да преследвате тази своя цел цял живот, без компромис. Повечето хора започват да пълнеят именно от областта на талията и корема и затова извайването на тази област от тялото е трудна мисия, която иска отдаденост.

Ето и 5-те навика, на които трябва да заложите в ежедневието си, ако искате корем като на актрисата Кейт Хъдсън:

1. Тренирайте сутрин

Започвайте деня си с малко тонизиращи тренировки като не забравяте коремните преси (за долна и горна част) и упражненията за талия. Винаги си оставяйте сутрин по 15-20 минути за това, без значение какви ангажименти имате през деня.

2. Внимавайте със закуската

Ако искате плосък корем, не забравяйте да закусвате. Първото хранене в деня ускорява метаболизма на тялото. Естествено закуската трябва да е здравословна и да не води до чувство за подуване на корема. Понякога млякото и млечните продукти водят точно до това.

3. Избягвайте някои храни

Освен че е добре да избягвате млечните продукти на закуска, добре е да стоите далеч от мазни и солени храни, хляб и някои видове плодове и зеленчуци. Заложете на краставиците, аспержите, яйцата и овесената каша.

4. Намалете калориите

Никога не преяждайте, а винаги ставайте от масата леко гладни. Приемайте достатъчно калории, за да има тялото ви достатъчно енергия през деня, но все пак ограничете апетита си с храни с повече съдържание на фибри.

5. Не забравяйте кардиото

Всяко упражнение е добро за тялото и здравето ви, но все пак ако искате да топите мазнини, трябва да заложите на по-сериозни тренировки, а именно на аеробните (кардио). Става въпрос за упражнения с висока интензивност, с които се горят повече калории. Най-добре е да заложите на интервални тренировки като редувате по-бързите с такива с по-нормално темпо. Добре е да правите такива тренировки поне 3 пъти седмично по 45 минути.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

888kama ( преди 8 години )
kato ste leko gladni ste leko loshi,neli?E AZ NE ISKAM DA BADA LOSH CHOVEK.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар