IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Май е месецът за борба със затлъстяването

17 май 2016 09 30

С ФОРМОЛАЙН L112 срещу наднорменото тегло

Май е месецът за борба със затлъстяването

На 21 май тази година обществеността отбелязва Европейския ден за борба със затлъстяването и насочва вниманието ни към тревожно нарастващия брой граждани с наднормено тегло. Проблемът е не само козметичен и естетически, а крие сериозни рискове от сърдечносъдови и мозъчносъдови заболявания, метаболитни нарушения, злокачествени новообразувания и много други. Освен това затлъстяването е на второ място след тютюнопушенето като причина за преждевременна смърт.

Разработеният от немските учени продукт Формолайн L112 е интелигентен и здравословен помощник в борбата с килограмите. Продуктът е натурален и е ефективна подкрепа в редукцията на теглото без да се налага драстична промяна на навиците на хранене. Приемът му не води до поява на обичайния йо-йо ефект. Тайната на действие се съдържа в активната съставка полиглюкозамин L112. Веществото е извлечено от черупките на ракообразни и е с много висок потенциал на свързване с мазнините, които улавя като магнит още в стомашно-чревния тракт и възпрепятства усвояването им.

Натуралните таблетки действат в три направления:

- подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло

- предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната

- контролират килограмите след отслабване

За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Формолайн L112 може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на резултата от отслабването. Допълнителен ефект е и усещането за ситост. Препоръчва се при диетични грешки, свързани с богати на мазнини порции, както често се случва по празниците. Резултатите се регистрират още през първия месец. Правилен прием на Формолайн L112 в комбинация с умерен режим на хранене и двигателна активност води до регулация на теглото с около 4 килограма в рамките на 12 седмици. Намалената абсорбция на липиди за по-дълъг период от време означава по-малко калории за тялото и следователно допринася за значима загуба на тегло. Безопасен продукт с много добра поносимост. Подходящ е за продължителна употреба, дори и при диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

Неви Крумова е собственик на салон за красота в столицата, фризьор по професия. Покрай непрестанните ангажименти в работата няма възможност да спортува. А хранителните режими и диетите внасят допълнително напрежение в иначе стресовото ѝ ежедневие. С времето натрупва килограми, но с подкрепата на Формолайн L112 успява да редуцира теглото си с 8 кг.


Обичам сладостите на живота и не съм човек на диетите. Дори и да съм опитвала да спазвам някакви режими, е било за много кратко време. Ограниченията ме изнервят. Не мога да се откажа от сладкото, както и от по-мазната храна, защото е по-вкусна. Тъй като в салона е доста натоварено, не пропускам ден, в който да се възнаградя с вкусно парче торта или шоколад. А предвид, че по цял ден съм заета и нямам възможност да се движа много – понатрупах килограми. Сестра ми сподели за натурален продукт, който е номер едно в Германия и аз реших да опитам.

Започнах да приемам Формолайн L112 в началото на миналата година. Продуктът ми допадна, защото е натурален и не беше необходимо да променям начина си на хранене драстично. Оставих си възможността да хапвам по-мазни ястия. Въпреки че не намалих приема на калории, успях да сваля 8 кг за няколко месеца и след това да ги задържа. Продуктът ме направи по-дисциплинирана по отношение на пиенето на вода, тъй като се приема с повече течности. Сега мога да кажа, че изпивам по 2 л на ден. Винаги имам по един блистер в чантата. Приемам го при по-обилни хранения, в периоди, когато организмът ми има нужда от много калории и ми се хапва повече.

Продуктът е лидер на немския пазар от 13 години и носител на наградата „Продукт за отслабване“ в Германия за 2013 г. Може да бъде открит свободно в аптеките, за повече информация посетете: www.formoline.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

kaliq ( преди 7 години )
Тез черупки трябва да са златни :) Поредната измама....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар