IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренировка със собствено тегло с Ангел Караиванов (ВИДЕО)

28 август 2016 12 00

Вижте поредния урок от шампиона по граплинг

Ангел Караиванов. Снимка: личен архив

Ангел Караиванов. Снимка: личен архив

Причината да започнем тази иновативна кампания с видео уроци с шампиона по граплинг Ангел Караиванов е често задаваният въпрос: „Какво да правя, като не мога да отида на фитнес?“.

В днешно време все повече хора спортуват редовно и това им е станало начин на живот. Но често се случва да нямат време или пък условия за тренировка. Точно затова реших да започна заснемането на тези бързи, функционални и ефективни тренировки.

Ако искате да постигнете драстични промени в тялото, ще трябва малко повече да се потрудите, но за да поддържате тонуса и да се чувствате добре в кожата си – това е вашата тренировка!
В днешният урок ще включим една пейка, легло или стол. Ще направим 3 упражнения като ги показвам в две трудности - за начинаещи и напреднали.

Ето ги и тях:

15 тилни опори/кофички

15 коремни преси с колена към гърдите

15 BG клека (на ляв и десен крак)

Редуваме упражненията в рамките на 8 минути с максимално къси почивки и най-високото темпо, което е подходящо за вас. Вижте видеото, за да видите как да изпълнявате правилно упражненията.

Успех и не забравяйте, че постоянството винаги дава резултати!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mfIvRBEdNns" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари