IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е най-добрата защита срещу досадните уроинфекции?

28 февруари 2017 06 00

Снимка: revita.bg

Снимка: revita.bg

Уроинфекциите са широко разпространени, особено сред жените и особено през пролетно-летните месеци от годината. При много хора обаче инфекциите на пикочните пътища се активизират в много други ситуации – смяна на обичайната обстановка, силен стрес и спад в имунната защита на организма, неподходящи средства за лична хигиена, носене на бельо от изкуствени материали и др.

Все повече жени се оплакват и от хроничен цистит, в някои случаи и пиелонефрит, които след посещение на басейн или къпане в море задължително се обострят.

Тези проблеми сериозно нарушават нормалното ежедневие – освен че са източник на ужасен дискомфорт, те рефлектират негативно върху много аспекти, включително половия живот.

Като се има предвид колко неприятно е усещането, предизвикано от инфекциите на пикочните пътища и високия процент на рецидив, е ясно, че жените искат да намерят начин за ефективно справяне с тях!

Има билки, отдавна известни с ефикасното си действие, подпомагащо нормалното протичане на бъбречната дейност и предпазването на отделителната система от заболявания. Днес те могат да се намерят под формата на лесни за прием билкови екстракти със силно противовъзпалително и протективно действие.

Кидни Бладър – безкомпромисна защита срещу уроинфекции през цялата година!

Кидни Бладър представлява изцяло натурална, патентована смес от много добре проучени билкови екстракти с доказано възстановяващо и протективно въздействие върху отделителната система при жените.

Всяка капсула от Кидни Бладър е източник на чисти, висококонцентрирани екстракти от джинджифил, синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, червена калина и хидрастис, чието комбинирано действие е още по-силно и ефективно.

Как действа Кидни Бладър?

-Спомага за укрепването на бъбреците и облекчаване на симптомите при бъбречно-каменна болест и бъбречни колики.

-Противодейства на прилепването на патогенни микроорганизми към епитела на урогениталната лигавица.

-Проявява противовъзпалително действие и подпомага изхвърлянето на болестотворните причинители на инфекцията.

-Намалява риска от развитие на пикочо-полови инфекции в резултат от занимания в морето или басейна, след полов контакт, при високи нива на кръвната захар и др.

-Облекчава паренето, болката и сърбежа при уриниране и намалява позивите за такова, когато те са следствие на инфекция.

-Допринася за намаляване на риска от хронифициране на урологичните проблеми и редуциране на рецидивите им.

-Има добре изразено диуретично и очистващо токсините действие, благодарение на което значително намалява отоците, подпухването и тъмните кръгове около очите.

Значително облекчава състоянието при цистит, пиелонефрит, уретрит.

С Кидни Бладър животът ти коренно ще се промени! Подготви се за пролетта и лятото, и кажи СБОГОМ на уроинфекциите още сега!

Кидни Бладър (KidneyBladder) е изцяло вегетариански продукт. Капсулите са произведени от целулозни производни с растителен произход. Не съдържа оцветители, консерванти, соеви продукти, глутен или млечни производни. Не съдържа ГМО (Non-GMOProjectVerified). Точният му състав е гарантиран със сертификат от Tru-ID, който удостоверява липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

Подходящ е за възрастни и деца над 12-годишна възраст. В препоръчаните дози (3 пъти по 2 капс. с адекватен прием на течности) е напълно безопасен. Да не се използва от хора, алергични към растения от сем. Сенникоцветни (магданоз, копър, анасон и др.), както и при бременност.

Продукт на Nature’s Way – американска компания с дългогодишен и доказан опит в производството и разпространението на първокласни хранителни и диетични добавки. Официален вносител за България: Ревита ЕООД.

За контакти и повече информация: 02/9530583 или на revita.bg


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари