IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

adidas предефинира върховната спортна обувка за жени, представяйки UltraBOOST X

15 март 2017 08 00

Снимка: Sport Depot

Снимка: Sport Depot

adidas Running представи най-новата версия на култовата обувка UltraBOOST, проектирана да осигури на жените бегачи най-великото им преживяване в тичането. Новите UltraBOOST X са върховото постижение на adidas в спортните обувки за жени. Те се напасват по уникалната форма на дамското стъпало.

Обувката е проектирана да отрази естествения силует на стъпалото по време на бягане, за да подобри представянето на жените бегачи. Използваната система ARAMIS, технология за проследяване на движението, която позволява детайлен анализ на движението на тялото, позволи на иновативните екипи на adidas да видят точно местата, където жените се нуждаят от най-много стабилност по време на бягане, както и къде стъпалото им се нуждае от естествено разширение. Този процес доведе до създаването на уникалния дизайн на обувката UltraBOOST X.

Обувката използва характерния адаптивен свод, редом до специфично изваяната средна част и горна част от Primeknit, която без усилие се напасва към променящата се форма на стъпалото по време на бягане. Конструкцията от Primeknit обвива долната част на свода на стъпалото, осигурявайки допълнителна стабилност, а структурата в областта на пръстите увеличава възможността на стъпалото да диша. В добавка, петата UltraBOOST е с по-тесен дизайн, пригоден към женската пета, осигурявайки ѝ стабилност, като в същото време позволява свобода по време на тичане.

Средната част на подметката, изцяло изработена от пяната BOOST, се доказа като най-добре осигуряваща възвръщаемост на енергията, е издръжлива при всякакви температури. Външната част на подметката, изработена под формата на огъваща се във четири посоки мрежа от гума Continental, е проектирана за дамската походка и осигурява добро сцепление за бягане в града при всякакви метеорологични условия.

Андре Меастрини, генерален мениджър adidas Running: „Основавайки се на прозренията за женското стъпало от системата ARAMIS, ние приспособихме водещата технология UltraBOOST специално за жените, предлагайки най-иновативната и технологична обувка за бягане с водещия в индустрията силует. Развълнувани сме да предложим уникално изживяване на жените бегачи по целия свят, давайки им възможност за подем на тяхното бягане.“

Култовата форма на UltraBOOST дава на жените увереността, че те могат да надскочат личните си ограничения и да постигнат целите си независимо дали това е да станеш от леглото, за да тичаш в 5:30ч. сутринта, да направиш първото си 10 км бягане или да постигнеш персонален рекорд на любимото си трасе.

Обувките UltraBOOST X, както и други модели с технология Boost може да откриете в магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари