IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветите на Цвета Капитанова как да подсилим имунитета си

10 октомври 2017 07 20

Какво е противогрипното смути на фитнес инструктора?

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Смяната на сезоните изисква каляване на имунитета. Фитнес инструкторът Цвета Капитанова представи в студиото на „България сутрин“ рецепта за противогрипно смути, съдържащо едни от най-мощните имуноподдържащи съставки – мурсалски чай, клеева тинктура, лимон, джинджифил, една супена лъжица сок от бъз, мед, като може да се добави и кокосова вода или шипки.

„Напитката може да се консумира 1-2 пъти на ден, а ако внимаваме с дозировката на съставките няма опасност да прекалим“, посъветва още Капитанова пред Bulgaria ON AIR.

Фитнес инструкторът показа упражнения за цялостно стягане на тялото с акценти върху коремните мускули и гърба. Упражненията са със специална фитнес топка, като може да се извършват и в домашни условия.

„Упражненията може да са различни по трудност, като значително натоварване може да постигнем и за 20 минути. Имунитетът е пряко свързан с физическите упражнения, като към това число спада и разхождането“, обясни още гостът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари