IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да поддържаме форма през зимата?

8 декември 2017 07 40

„Най-малката зала“ в света Ви чака да я приберете вкъщи!

Снимка: Let`s Bands

Снимка: Let`s Bands

Тренировките през зимния период могат да бъдат истинско предизвикателство дори и за най-сериозните спортисти.

Студът, задръстванията и най-вече липсата на време са само част от съвременните предизвикателства, пред които е изправен модерният човек.

Разкъсваме се между работата, семейството, собственото си здраве и нуждата да отделим малко време за себе си. Уви, често оставяме последното настрана... Не и с Let’s Bands!

Ластиците със съпротивление намират приложение във всички видове тренировки- функционални, кардио, силови, стречинг, рехабилитация и още много.


Разработени в стил, малки, компактни и икономични, тези ластици правят тренировките достъпни за всеки!

С тях може да тренирате навсякъде и по всяко време – в уюта на собствения си дом, когато пътувате, дори и на работа!

Ластиците са не само уникално средство за постигане на желаните резултати, но са и идеални за рехабилитация, следоперативно възстановяване, травми на коленете и справянето със следродилните килограми.

Те осигуряват изграждането на една здрава и функционална мускулатура и свобода на движението!

Специално за дамите: Set Lady. Защото всички знаем, че голяма част от удоволствието за нас идва от естетиката и красотата.

Всичко започва с три нива на съпротивление – леко, средно и трудно, всяко облечено в свой, уникален цвят – светлорозово, розово и лилаво.

PowerSet Lady предоставя уникален мотивационен постер за бърз старт, торбичка за съхранение, код за достъп до 4-седмична тренировъчна програма и още много упражнения в нашата онлайн платформа.

Уникалните кодове предоставят достъп до онлайн платформа с неограничен брой упражнения! Лесни и удобни обяснения за всяко упражнение – стъпка по стъпка и фокус върху проблемните зони. Всичко, което се изисква от вас, е да изберете упражненията и желаните от вас резултати!

Залата вече не е толкова далеч. С Let’s Bands Bulgaria тренираме в уюта на собствения си дом, срещайки нуждите на любителите на всички видове спортове. Работим със собствено тегло, чрез съпротивление. Защо?

- Градим сила, мобилност, гъвкавост и баланс.

- Развиваме възможностите си.

- Тренировки за начинаещи, напреднали и професионални спортисти.

- Тренираме с тежести и собствено тегло.

- Фокус: по-стегнати, силни и здрави.

- Ефективност: тренировки, които ще ви помогнат да живеете по-щастливо и пълноценно.

- Без извинения: тренирайте навсякъде, по всяко време.

Само до 21.12.2017 може да се възползвате от ексклузивни Коледни намаления на марката, които може да откриете на официалната им Фейсбук страница: Let’s Bands Bulgaria.

Още снимки можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари