IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За най-малките: Специална грижа от първия ден

30 април 2018 06 10

Серията Baby Dove Rich Moisture

Снимка: Baby Dove

Снимка: Baby Dove

Няма правилен начин за това да бъдеш майка, единственият правилен начин е твоят. Специалното преживяване между бебе и майка обаче има нужда от малко помощ, за да остане още по-лесно и прекрасно. Тук на помощ идва Baby Dove.

Още с появата на малкото съкровище, експертната грижа за кожата е идеален партньор в любовта и интуицията, които майката влага в грижата за бебето. И тъй като само ти знаеш какво е най-добре за твоето бебче, от марката ще ти помогнат да му подариш грижата, която то заслужава.

Продуктовата серия за дълбока хидратация Baby Dove Rich Moisture ще ти помогне да осигуриш за бебето си подхранване, което дава повече от мекота с всяка следваща стъпка. От продуктите за къпане до хидратиращите лосиони, всички продукти се грижат кожата, косата и скалпът на бебето не само да изглеждат, а и да бъдат здрави.

През първата година от живота на твоето бебе неговата кожа е толкова деликатна, всъщност е с 30% по-тънка от твоята. Това означава, че малкото същество се нуждае от цялостна хидратираща грижа за коса, скалп и тяло, за да изглежда и да се чувства добре. Ето защо продуктите разполагат с хипоалергенна формула с неутрално pH и ароматна формула, разработени специално за бебешката кожа. В серията ще откриеш продукти за къпане, обогатени с 1/4 хидратантен крем и с формула без сълзи, за да можете ти и твоето бебе да се насладите на повече усмивки по време на къпане. А продуктите за след баня ще направят кожата на твоето бебе още по-мека и ухаеща, така че да се насладите на още повече прегръдки и целувки. Продуктите са тествани от офталмолози, дерматолози и педиатри и са одобрени от Българска педиатрична асоциация.

Шампоан Baby Dove

Нежен и подходящ за всекидневна употреба. Поддържа скалпа чист и здрав, а косата – мека и приятно ухаеща. С формула без сълзи. След като намокриш косата на бебето с топла вода, втрий малко количество от шампоана в скалпа му с леки масажни движения, накрая изплакни с вода.

Измиващ лосион за коса и тяло Baby Dove

Времето, прекарано в банята, е специално за мама и бебе, затова сме сигурни, че искаш да избереш най-добрите продукти за къпане на бебето. За да се погрижат за кожата на бебето, от Dove създадоха измиващия лосион за коса и тяло Baby Dove. Той осигурява повече от нежно измиване, помага на кожата да възстанови и запази естествените нива на хидратация и полезни вещества, които тя губи по време на къпане.

Крем сапун Baby Dove

По-нежен и подхранващ от обикновен бебешки сапун*, подходящ за всекидневна употреба, благодарение на специално разработената му формула за деликатна бебешка кожа и обогатен с ¼ хидратантен крем. Идеален за чувствителна кожа като нежно измива и подхранва кожата.

Мокри кърпички Baby Dove

Идеални за почистване на бебешките ръце, лице и дупе както вкъщи, така и в движение. Осигуряват ефективно почистване и незабавно хидратиране. Опаковката им е проектирана така, че да бъде лесна за употреба с улеснено издърпване на единични кърпички, а веднъж отворен, пакетът ги пази свежи и мокри до последната кърпичка.

Лосион за тяло Baby Dove

Най-важно след баня е възстановяването на веществата, които бебешката кожа губи по време на къпане и хидратирането ѝ. Този нежен хидратиращ лосион с деликатен аромат ще подхрани и хидратира кожата на твоето бебе. След къпане, затопли малко количество от лосиона в ръката си и го втрий с нежни масажни движения в кожата на бебето.

Крем против подсичане Baby Dove

Подсичането в зоната около пелените може да се развие изключително бързо, без значение колко си бдителна. Затова ще имаш нужда от най-добрия крем, който да успокоява кожата на дупето и да я прави мека и защитена. Ето защо кремът против подсичане Baby Dove е със съдържание на цинков оксид. Той неутрализира нивото на pH изключително бързо и незабавно създава защитен слой върху кожата, така че да я защити от зачервяване и кожни раздразнения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари