IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йога с джин за пълна релаксация

11 септември 2018 12 00

Измества бирената от първото място

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

След като бирената йога завладя хиляди хора в света, дойде ред на нова тенденция. Все повече инструктори във Великобритания водят часове по изпълняване на различни асани с чаша джин.

Джин йогата е един от начините да постигнете пълна релаксация на тялото в края на деня. Тя съчетава двете любими неща на инструктора Емили Уорноп – йога и джин. Преподавайки йога, тя се замислила, че алкохолът в разумни количества също може да бъде терапия за душата. И решила да използва удоволствието от пиенето на джин като разнообразие в своите класове. Комбинацията на йога асаните и консумацията на този вид алкохол отпуска съзнанието и е същинско енергизиращо преживяване, споделя тя.

„Джинът дава допълнителна релаксация. Класът е ориентиран към хората, които са наясно със своя вкус и текстурата на питието... Това наистина е пътуване навътре и ще помогне на хората да се фокусират и оценят същността на йогата“, обяснява Емили пред Hull Live.

Уорноп провежда джин йогата един път месечно, като урокът е по час и половина. В нея се съчетават Ин и Ян йога упражнения с пиенето на джин с тоник. Разбира се, за тези, които бързо се разконцентрират от алкохола, има портокалов сок или кокосова вода.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

hristogeorgiev41@abv ( преди 5 години )
Obi4am da igraia ioga .I redovno si prava to4kovi masachi.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ХоХо ( преди 5 години )
Тъкмо пияниците ще могат да се занимават и с нещо по-здравословно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар