fallback

Как да готвите храните, за да извлечете полезните им вещества?

12 September 2018 11:20

Забравете за пърженето

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Знаете ли, че повечето от полезните вещества на една храна се губят при нейната термична обработка? В такъв случай как приготвяте яденето си всеки ден? Рибата е полезна и трябва да се консумира поне два пъти седмично, но ако тя е пържена, то тази, приготвена на скара, е по-здравословна за организма.

Сигурно обичате да се наслаждавате на вкуса на храната, но следващия път когато си поръчвате нещо в ресторанта или готвите вкъщи, помислете как да извлечете повече от витамините и минералите, съдържащи се в нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели Изпрати в Messenger
скара готвене храна полезни вещества задушаване
0 коментара
fallback