IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хит в Холивуд: Загуба на тегло в легло

31 октомври 2018 09 10

Селена Гомес и The Weeknd опитаха новия метод

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Много жени мечтаят да загубят поне още няколко килограма от своето тегло. И полагат различни усилия за това – от дълги разходки до изтощителни тренировки във фитнеса. Звездите не правят изключение, а и при тях добрата визия е задължение и част от имиджа.

В борбата за перфектното тяло звездите опитват всичко – от тежък глад и изтощителни тренировки до използването на специални добавки и масаж за отслабване. Напоследък холивудските звезди залагат на нов метод за изгаряне на мазнини.

В Калифорния се откри уелнес център, който помага не само за отслабване, но и за подобряване на качеството на кожата. Процедурата е... лежане в леглото!

По време на тази процедура върху тялото се поставя апаратура, която използва инфрачервена технология. Лъчите проникват дълбоко в тялото, нагряват го и помагат за започване на процесите на изгаряне на мазнини и детоксикация на тялото.

Технологията с използване на инфрачервени лъчи при лечението на различни заболявания отдавна е известна. Но като метод за сваляне на килограми тя тепърва започва да печели популярност.
Селена Гомес, The Weeknd, Манди Мур са само част от звездите, които вече се довериха на технологията „загуба на тегло в легло“.

С една такава процедура се изгарят до 1000 калории.

Колко дълго и често трябва да тренирате?

4 кръстоцветни зеленчука, с които ще отслабнете

3 грешки, които правите в опита си да отслабнете

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари