IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория влиза във фитнес залата: Дадох на тялото си време!

4 декември 2018 12 10

Актрисата ще прекара в Мексико коледните празници със семейството

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ева Лонгория роди сина си Сантяго на 19 юни и не спря да споделя снимки с малкия в социалните мрежи. Вече почти шест месеца след появата му, звездата от „Отчаяни съпруги“ обяви, че влиза във фитнес залата.

„Наистина дадох на тялото си време, за да се адаптира към следродилното състояние и след бременността“, каза 43-годишната актриса пред Us Weekly.

През първите няколко месеца след раждането Ева, която стана майка за първи път, рестартира приоритетите си и си остави време, което да прекара с бебето.

Ева вече се е записала на различни спортни и други занимания като йога, пилатес, бягане, както и на курс по емоционално ядене. Това насочва внимание върху тренировките, които ще ѝ покажат как точно се регулира теглото.

Въпреки новите ангажименти покрай спорта, Лонгория не крие, че на първо място в живота ѝ е нейният син. Тя сподели фотос в понеделник в Instagram с малкия Сантяго. „Нямаше да публикувам това вчера, но това беше нашата неделя“, гласи трогателният кадър.

На снимката мъникът изглежда спокоен със затворените си очи. Ева и нейният съпруг Хосе Бастон планират да заведат сина си в Мексико, за да прекарат там коледните празници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари