IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена плаща по 300 долара на час за пилатес

2 януари 2019 10 00

Практикувала „горещ пилатес“ за детокс

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако искате да изглеждате като Селена Гомес, пригответе си по 300 долара на час. След здравословните драми, които преживя певицата, тя полага сериозни грижи, за да изглежда добре.

26-годишната звезда неотдавна бе хоспитализирана заради болестта лупус и дори ѝ бе трансплантиран бъбрек, за да оцелее. След това хубавицата се бори с депресия и преди месец се завърна у дома, за да се фокусира върху „психическото и физическото си здраве“, пише ENews.

„Селена си е у дома и се чувства добре, обградена от приятелите и семейството си. Тя е здрава и се чувства щастлива. Селена залага много на класове по горещ пилатес. Те ѝ помагат да детоксикира тялото си и да го оформи, както тя иска“, разкри близък до Селена пред медията.

Според него тренировките на брюнетката се провеждат в студио с много висока температура, придаваща ефект на сауна на цялото упражнение. Осветлението в него било слабо, а освен със собствено тегло, участниците ползвали и ластици и други допълнителни тренировъчни предмети.

Горещината помагала на звездата да се освободи от токсините, стреса и да подобри гъвкавостта си. За това удоволствие тя плащала по 300 долара на час.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари