IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прея свали 15 кг за 90 дни: Консумирах въглехидрати 2 пъти в седмицата!

7 януари 2019 09 40

Певицата разказва за предизвикателството и за първия албум

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

През лятото на миналата година певицата Прея приела предизвикателството на Биляна Йотовска и с нейна помощ успя за 90 дни да свали 15 килограма.

Изпълнителката е спазвала хранителен режим и тренировъчен план, който ѝ е бил изготвен от Йотовска, въпреки че, както сподели в студиото на „България сутрин“ певицата, е имала няколко случая, в които леко се е отклонявала от препоръките.

„Нищо тайно, нищо необичайно – просто много стриктно спазване на здравословен режим на хранене, просто се ядат правилните неща“, обясни Прея.

Тя добави, че заедно с Йотовска са избрали срока от 90 дни, защото са пресметнали, че времето ще е достатъчно за плана, който да е достатъчно бърз, но и отслабването да е най-натурално.

„Въглехидрати консумирах 2 дни в седмицата, през останалите пет менюто ми съдържаше главно зеленчуци, яйца, месо, риба, ядки и вода“, разкри още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Прея разказа още, че най-много са ѝ писнали яйцата и допълни, че понякога е трудно да готвиш предварително, да си носиш храна, но по думите ѝ, след това е свикнала.

Сега с новата си визия Прея вече подготвя и първия си самостоятелен албум, а съвсем скоро се очаква да издаде и ново парче.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари