IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сезонът на настинките и грипа: Как останах здрава

15 януари 2019 16 00

Една малка тайна, която ще споделя

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

С годините имунната ми система започна да отслабва все повече. Опитвала съм какво ли не, но нищо не можа да се справи с настинките и грипа, които обикновено влача от октомври, та чак до март.

Както се досещате, още с първото понижаване на температурите, проблемите ми започват, и така в продължение на месеци съм болна – с постоянна хрема и кашлица.

Най-накрая си дадох сметка, че след като имунитетът ми не е на ниво, би било добре да го подсиля поне в месеците, в които всички наоколо кихат и кашлят.

Как се справих? Ами тази година просто промених играта с помощта на Самбукус „Max Potency“ на американската компания Nature's Way! Този невероятен продукт ми подейства като истинска магия!

Къде е тайната?

Оказва се, че тайната винаги е била на едно място – в природата. В случая говорим за черен бъз – билка с хилядолетна история на употреба в народната медицина. Използва се при отслабена имунна система, вирусни и бактериални инфекции и липса на тонус.

Моята магия съдържа патентован екстракт от плодове на черен бъз – BioActives®, който има клинично проучена ефективност. Самият екстракт е иззет от единствения по рода си сорт черен бъз „Haschberg“. Той се отглежда в областта Щирия (Австрия), известна с невероятната си природа, чистия си въздух и богатите на минерали почви. Сортът Haschberg е специален, защото съдържа оптимално количество флавоноиди, особено антоцианини – активните вещества в черния бъз, на които той дължи полезните си свойства.

За мен това е особено важен момент, тъй като не обичам нищо, което не е естествено и натурално.

Какво усетих след приема на Самбукус „Max Potency“?

Изключително облекчение! Вече мога да дишам с лекота – кашлицата ми значително намаля, а хремата – за нея вече забравих!

Сега, вместо да посрещам зимата с недоволство, започнах да се радвам на малките моменти, защото зимните месеци вече не са мъчение за мен.

Най-хубавото е, че използвам Самбукус „Max Potency“ през цялата година и така не само не се притеснявам от сезонния грип и настинките, но се чувствам добре в тялото си!

Ако и вие всяка зима се сблъсквате с подобни проблеми, не чакайте, а се задействайте още сега!

Отидете до най-близката аптека и попитайте за Самбукус „Max Potency“ – невероятно мощната формула с черен бъз на Nature's Way, срещу която настинките и грипът нямат никакъв шанс!

a

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари