IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рибата подобрява сексуалния живот

31 май 2019 11 30

Променете менюто си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Има доста противоречиви мнения относно това кои храни помагат на сексуалното желание. Но ново проучване показва, че един от най-добрите начини да подобрите сексуалния си живот е хапването на риба. Учени от Харвард са подложили на тест 501 двойки, които се опитват да забременеят и ги накарали да си водят бележки относно това какво консумират. Проучването продължило една година или докато двойката успее да зачене.

Резултатите показали, че двойките, които консумирали риба два пъти в седмицата или повече са имали 22% ръст в сексуалния живот от тези, които избягвали морската храна. Изследването показва, че рибата помага и в зачеването като 92% от жените в двойките, които са приемали по-често риба са успели да забременеят.

Снимка: iStock

Хапвайте по-често риба, полезна е!

Разбира се, тук идва въпросът дали правенето на повече секс води до по-голям шанс за забременяване. Учените са сметнали и този фактор като твърдят, че започнали да контролират честотата на половите отношения и резултатите останали в полза на морската храна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари