IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Броени часове до SENSHI CUP – бойният киокушин турнир тази вечер на живо от 20 ч

3 юли 2019 14 00

Броени часове до SENSHI CUP – бойният киокушин турнир тази вечер на живо от 20 ч

Броени часове остават до третото специално издание на веригата бойни гала вечери SENSHI – SENSHI Cup ще започне днес от 20 часа в aмфитеатъра в Камчия и ще продължи на 4 юли, отново с начален час 20 часа. Тогава ще се играят и полуфиналите и финалите.

Всички двубои ще бъдат излъчвани на живо в една от най-големите международни онлайн телевизии за бойни спортове www.Fite.tv, на www.Boec.bg и на www.kwunion.com

Първият по рода си турнир SENSHI Cup за пръв път ще представи на публиката оспорвани битки само по карате киокушин по правилата на нов правилник на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той включва фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са позволени дори хвърляния и удари с лакти. Двубоите на SENSHI Cup ще са общо 27, като от българска страна в турнира ще се включат трима българи – Николай Йоргов, Петър Стойков и Георги Георгиев.

Йоргов и Стойков имат опит на гала вечерите SENSHI, а за Георгиев това ще е дебют. Сред бойците, които ще се изправят на ринга тази вечер, са представители от Таджикистан, Казахстан, Русия, Украйна, Беларус, Армения, Иран, Румъния, Турция и Унгария.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари