IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Сиара за перфектна фигура

27 юли 2019 06 00

Певицата яде по малко, но често

Instagram

Instagram

Тя е на 33 и изглежда перфектно. Наскоро дори започна да учи в университет и никой не може да повярва, че има две деца. Сиара е една от многото хип-хоп изпълнителки в Америка, която дава пример на своите почитатели със здравословния начин на живот, който следва. 

„В началото на кариерата ми тежах с 9 килограма повече. Тогава започнах да се храня често и по малко, и да тренирам“, спомня си тя и съветва да не ядем огромни порции, особено вечер. 

„Когато хапвате малки порции, тялото ви започва да функционира като добре смазана машина“, обяснява Сиара, която тренира редовно и се стреми да яде по 5 пъти на ден. 

Една от тайните на изпълнителката за перфектната ѝ фигура е това, че пие много вода. По думите ѝ, понякога тя дори прекалява и ѝ се случва да погълне поне 7 литра на ден, но това само ѝ помага за по-бърз метаболизъм. 

„Можете да тренирате по цял ден, но ако не се храните правилно и не пиете достатъчно количество вода, никога няма да видите резултатите, които ви се искат“, категорична е звездата, която залага на силовите и кардио тренировки.

5 вида смутита за перфектна фигура 

Сиара се радва на две деца – момиче и момче. След като роди второто, тя се похвали, че е свалила цели 27 килограма за 4 месеца. „Веднага след като лекарят ми каза, че мога да започна отново с тренировките, се качих на пътечката за бягане още на следващия ден. Веднъж завърнала се, тренирах по два или три пъти на ден“, коментира тя. 

Режимът на Дженифър Гарнър за перфектна фигура

Изпълнителката разкрива още, че дължи стегнатото си тяло и на своята половинка – Ръсел Уилсън. Той често тренира с нея и ѝ дава насоките си. „Това е нещото, което наричам добро съревнование в любовта. Двамата се мотивираме един друг и наистина е весело“, допълва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари