IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой каза, че майките не могат да бъдат секси?

12 ноември 2019 16 30

Instagram звезда се обърна срещу хейтърите

Кой каза, че майките не могат да бъдат секси?

Сиа Купър е майка на две деца, но и успешна фитнес Instagram звезда. В социалната мрежа тя има над 1 милион последователи. След като публикува своя снимка по бански, за да покаже стегнатото си тяло обаче, започват да валят негативните коментари.

„За да покажеш какво си постигнала не е нужно да снимаш задните си части така. Майка си... помисли какво ще видят децата ти“, пише една възмутена потребителка под снимката на Купър.

Тя решава, че няма да си замълчи.

Във втори пост Instagram звездата пита „Откога майките трябва да крият телата си? Откога вече не ни е позволено да се чувстваме секси? Откъде си мислите, че идват бебетата първоначално?“

Купър не за първи път е обвинявана, че е „лоша майка“. В свой пост преди няколко години тя изброява най-честите причини, поради които не се вписва в стереотипа. Казва, че вече щеше да е милионер, ако получаваше по долар за всяка обида.

Сиа е наричана „лоша майка“, защото тренира, докато е бременна, грижи се за здравето си, има татуировки, за това, че позволява на децата си да използват технологии, за това, че не се „покрива“ покрай тях и за това, че има мускули.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA | FITNESS WORKOUTS RECIPES (@diaryofafitmommyofficial) on

 

„Чудя се дали щях да получа същите коментари, ако не бях майка“, казва Купър пред Insider. – „Обществото смята, че майките трябва да изглеждат и да се държат по определен начин, но това са глупости. Затова използвах този пост, да покажа на майките, че не трябва да се обличат като монахини, само защото са родили дете.“

В поста си Купър споделя, че е имала трудна връзка с майка си, която мразела своето тяло и успяла да накара и нея да намрази своето като тийнейджърка. „Постоянно наблягаше на това, че съм качила килограми“, пише Instagram звездата. Затова не искала децата ѝ да растат в негативна обстановка.

„Майчинството е трудно и без това. Още по-трудно става, когато обществото крещи в лицето ти да си това, което те искат да си“, коментира Купър.

„Майки, сложете банските си. Заслужили сте си го! Всяка жена заслужава да се чувства удобно в кожата си без обществото да я съди за това!“, призовава Сиа в поста си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA | FITNESS WORKOUTS RECIPES (@diaryofafitmommyofficial) on

Автор: Нели Христова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари