IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упи Голдбърг закрива бранда си за марихуана

5 февруари 2020 14 40

Скарала се с партньорката си

Снимка: Bgnes

Упи Голдбърг и нейната партньорка Мая Елизабет закриват бранда си за марихуана Whoopi & Maya след 4-години на пазара. Според запознати причината е в разногласия между двете бизнесдами.

„През последните месеци Упи и Мая искаха да се разделят, но бордът на директорите правеше всичко възможно да запази бизнеса и да излезе с нови и нови предложения, но не можахме да накараме и двете да се съгласят“, сподели Рик Кузик, член на борда на High Times пред Page Six.

„Мислехме, че най-накрая сме намерили точното решение, но миналата седмица Упи написа мейл, в който сподели, че се оттегля“, добави той.

Линията за марихуана беше гръмко лансирана през 2016, като предлагаше на пазара произведения за ядене, тинктури, кремове за разтривка и т.н. с цел освобождаване от напрежението.

„Разбирам, че никой не иска да ходи напушен на работа, затова може спокойно да прибере в чантата си някой от тези продукти. Те помагат на човек да се отърве от дискомфорта“, изрекламира тогава своя бизнес Голдбърг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари