IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс в басейнa - лоша идея

26 август 2019 17 30

Ето няколко причини да го избягвате

Снимка: Istock

Всяка двойка се нуждае от разнообразие, за да поддържа страстта жива. Когато мъжът и жената са заедно от дълги години, трябва да експериментират в леглото. Сексът на по-нестандартно място е едно от нещата, което може да опитат за подобряване на интимните отношения. 

Басейнът е онова място, което ни разхлажда в жегите през лятото, но може и да е терен за секс игри. Много хора го използват, за да се позабавляват с половинката си, а рискът, че някой може да ги хване ги кара още повече да пробват. Колкото и да са смели, по-късно могат да си изпатят, защото сексът във вода крие свопите рискове за здравето. 

Ето няколко доводи, че интимните ласки в басейна не са добра идея: 

1. Болезненост 

Проникването на мъжа може да се окаже доста болезнено както за него, така и за жената, ако двамата се намират в басейна. Дори и с използването на някои лубриканти, дискомфортът е на лице, тъй като много от тях са на водна основа и не могат да действат както обикновено. 

2. Хлорът причинява раздразнение

Хлорът и други почистващи продукти, които имат в басейна, може да причинят раздранение или сърбеж във вагината. Ако кожата на мъжа е по-чувствителна, той също ще има оплаквания след акта. 

Най-често хлорът нарушава вагиналната микрофлора и причинява инфекции и неприятно течение.

Кога е най-добре да сте интимни с партньора си?

3. Повишен риск от предаване на болести 

Презервативите са най-ефикасното средство за предпазване от бременност. Във водата обаче ще ви е трудно да ги използвате, защото те могат лесно да се скъсат. Освен това водата в басейна, в която са се къпали най-различни хора, крие риск от предаване на болести и инфекции. 

4. Нищо не е като по филмите

Сигурно сте попадали на поне няколко сцени от холивудски продукции, в които главните герои правят секс в басейна. Гледайки ги ви се иска да се отпуснете като тях заедно с половинката, но в реалния живот не е толкова лесно. Плочките около басейна са твърде хлъзгави. Ако тичате, може да се подхлъзнете и паднете лошо. Травми по време на акта също не са изключени. Ето защо е по-добре да го направите у вас или на някой шезлонг, след което да се изкъпете в басейна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Гого ( преди 4 години )