IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато във филм на Netflix

21 август 2019 11 30

Историята ще бъде за конкурса Евровизия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деми Ловато се завръща към ролите си в киното. След като доби слава със тийн сериала Camp Rock, сега певицата ще участва в новия филм на Уил Фарел "Eurovision". Името на проекта издава за какво става дума, а именно за музикалния фестивал Евровизия. 

Феновете заподозряха какво ще се случи още, когато Деми беше забелязана на снимачната площадка. Вече е официално и потвърждението идва от самия Уил, който се появи в профила на певицата, за да я поздрави за рождения ден. Там, актьорът и комик споделя, че е направил торта за повода, но от Деми не е много съгласна с него. "Уил Ферел ми е направил торта. Изглежда доста професионална работа и затова малко ме съмнява дали той наистина е успял да я направи", пише Деми. 

И, ако новата и роля не е достатъчен повод за радост, то Ловато беше засипана с пожелания за рождения си ден. Тя навърши 27 години само преди дни, а феновете й не пропуснаха да отбележат повода подобаващо. Отново в Инстаграм, певицата публикува видео от най-верните й почитатели, които й пожелават различни неща. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на Авг 20, 2019 в 5:38 PDT

 

"Откъде да започна... Днес беше един от най-щастливите дни в живота ми. Не защото имам рожден ден, не защото си изживявам мечтите и денят ми премина прекрасно. Щастлива съм заради семейството, приятелите и феновете ми", пише под видеото изпълнителката.

Освен Деми, във филма "Eurovision" ще участват Пиърс Броснан, Рейчъл МакАдамс и Дан Стивънс. Фарел освен сценарист на проекта, също участва в него. Историята проследява героите на Уил Фарел и Рейчъл МакАдамс, които са музиканти от Исландия, а Броснан ще играе бащатата на Фарел. Деми ще влезе в ролята на Катиана, която е описана като "една от най-добрите в цяла Исландия". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на Авг 20, 2019 в 5:18 PDT

 

Конкурсът "Евровизия" започва да се организира през 1965 година и веднага се превръща в световен феномен. Чрез него слава добиват изпълнители като Селион Дион, която го печели през 1988-а и групата АББА, които стават първи малко по-рано - през 1974 година.

Засега все още не е ясно кога ще излезе филмът, но този актьорски състав ще ни обещава нещо много интересно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари