IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приключиха снимките на филма Breaking Bad

23 август 2019 16 00

Все още много неща се пазят в тайна

Снимка: Reuters

Breaking Bad или "В обувките на Сатана", както е българският му превод, е един от най-обичаните американски сериали. Приключил преди 5 години, той все още е толкова гледан, колкото в началото на излъчването му.

Благодарение на Breaking Bad успяхме да променим представата си за Брайън Кранстън, който дотогава беше познат на широката публика като бащата на Малкълм от едноименния сериал. Влюбихме се и в Арън Пол, който успя да разбие сърцата ни след като се ожени за дългогишната си приятелка.

5 години по-късно вече имаме поводи за радост, тъй като един от актьорите сподели, че филмът, продължаващ историята вече е готов. Боб Оденкърк, който изигра ролята на адвокат Сол Гудман, сподели пред The Hollywood Reporter, че е изненадан как всичко е успяло да се задържи в пълна тайна. Неговият сериал "Обадете се на Сол" е нещо като предистория на Breaking Bad.

BB

Снимка: Reuters

Засега все още не е ясно името на филма, но няколко детайла все пак бяха споделени. Режисьорът Винс Гилиган, който работи и по сериала, отново ще седне зад камерата. Сюжетът ще се развива веднага след събитията, случили се на финала на Breaking Bad. 

Оденкърк не признава дали знае за актьорския състав. "Чувам всякакви различни неща, но се радвам за филма. Нямам търпение да го видя". Той е изненадан, че хората не са успяли да разберат дори нищо около целия процес. "Успяха. Не знам как го направиха, но успяха да го запазят в тайна". 

BB

Снимка: Reuters

Колкото до Арън Пол и неговото участие в проекта, все още никой нищо не казва. Самият актьор малко си поигра с любопитството на феновете, когато заяви пред Vairety, че може би ще го видим отново като Джеси. "Ако има такъв проект, ще се радвам да съм част от него", призна Пол. Не сме сигурни дали още тогава не се е работило по филма. 

Тези, които все още не са гледали сериала, трябва да спрат да четат. Брайън Кранстън сподели пред Entertaiment Tonight, че неговият герой все пак може да се появи. Въпреки, че Уолтър Уайт умира, актьорът не изключва възможността феновете отново да го зърнат на екран. 

BB

Снимка: Reuters

Макар филмът да е вече готов, по думите на Боб Оденкърк, все още не е ясна точна дата на неговото излизане. Според някои източници, това трябва да стане към 2020 г., а феновете ще имат избор къде да го гледат - телевизия или интернет. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари