IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Ирина Шейк, облечи се, есен е!

20 октомври 2020 14 30

Моделът засне фотосесия без дрехи в резиденция на Versace

БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дали домът ни все още е лично пространство или бързо се превръща в не толкова лично при всяко обаждане чрез Zoom? По време на пандемията всички ние имаме възможност да надникнем на места, които до момента са били недостъпни за нас и същевременно чужди хора имат шанса да ни видят по съвсем друг начин. Докъде сте готови да стигнете? Тези въпроси задава екипът на Vogue Чехословакия, който покани Ирина Шейк за свой гид. Оставила ключа под килима, красавицата предизвиква хората от корицата, застанала на нея полугола. 

Въпреки че навън е есен и би трябвало да носи топъл пуловер, 34-годишната изкусителка привлича погледите с външния си вид, криейки своите прелести само с две порцеланови плочки. Дали това означава, че тя е готова да прекрачи границата, снимайки се без никакви дрехи? 

Благодарение на новия брой на модната библия, ние можем да разгледаме една доста интересна резиденция в Милано, собственост на Джани Версаче. Основната му тема е именно личното пространство по време на изолацията заради коронавируса и промяната в общуването между хората. 

Мястото, избрано за снимките на Ирина Шейк не е случайно. То има голямо значение за нея, защото тя е много близка със сестрата на покойния дизайнер, който прекарвал голяма част от свободното си време там – Донатела Версаче. Дори може да се каже, че бившата на Брадли Купър вече е истинска муза за нея. 

За съжаление, има време до излизането на списанието, ето защо заради това екипът му е споделил само една снимка на красивата Ирина Шейк. 

И докато очакваме кадрите от специалната фотосесия на Шейк, може да се порадваме още малко на голото ѝ тяло, гледайки рекламата на популярен бранд бански, на който тя е лице – Zimmermann. 

34-годишната Ирина ни показва, че сутиенът без презрамки и флоралните и тропически принтове, ще се носят и през лято 2021, позирайки на плажа в Сицилия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари