IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деним рокля – кралица Максима със свеж пролетен модел

21 март 2023 16 30

Тя заложи на марката Max Mara за посещение в Мароко

Getty

Getty

Деним – от панталони до поли и рокли, ще виждаме тази пролет. Като една от предпочитаните материи за сезона, тя няма да присъства в гардероба само под формата на яке. Това доказа последният аутфит на кралица Максима – за важно посещение в Мароко.

Вместо да облече официален костюм от панталон и сако, които обожава, нидерландската кралска особа облече разкроена рокля. Тя не само че е дънкова, но и има и ефектно оцветяване в долната си част.

Деним роклята на Максима – идеална за пролетта

кралица Максима,

Getty

Още със стъпването на международното летище в Казабланка, кралицата показа своето виждане за пролетен стил. Макар навън да не е достатъчно топло, тя облече памучна рокля тип риза от дънков плат.

Деним моделът, който е с разкроен силует и симпатично коланче за панделка на кръста, е на Max Mara.

Интересно е и съчетанието с тънко камилско палто и сандали на платформа тип еспадрилки в сходен цвят.

деним рокля,

Getty

Дънковата рокля на Максима е с А-образен силует и популярния омбре ефект. От колана надолу тя е избелена, като постепенно продължава в горчичен цвят.

Инкогнито със стил: Кралица Максима се сля с тълпата

Дъщерята на кралица Максима избра колеж пред официални задължения

Пролетна мода – кралица Максима с тоалет в актуален цвят

По данни на Daily Mail, свежата дреха от деним вече е изчерпана, но на пазара има сходни на други брандове, които можете да изпробвате за сезона.

Припомняме, че нидерландската кралица е на важно посещение в северноафриканската държава. Тя е специален представител на генералния секретар на ООН за финансовото приобщаване и развитие.

За още новини за кралски особи и такива от лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари