IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур и нейните трикове за стегнато тяло

11 януари 2012 12 15

Актрисата се поддържа с желязна дисциплина

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Възхитителната Деми Мур наскоро призна, че се чувства прекрасно в тялото си и най-накрая е спряла да го мрази. За 49-те си години звездата изглежда направо божествено и може да си позволи да си хваща доста по-млади гаджета. Спортното й стегнато тяло обаче не е дар от Бога, а е изваяно с много упоритост и любов.

Какво прави Деми, за да изглежда така умопомрачително?!

Преди да започне снимките за поредния си филм Мур се допитва до диетолози и инструктори и се подлага на диета за атлети.
Тя включва:
Въглехидрати: хляб, ориз, паста, плодове (60% от дневния прием на храна, защото дават много енергия за спорт);
Течности: минимум 3 литра вода на ден,
Протеини: актрисата поглъща редовно, за да може да се ваят мускулите й при упражненията. Пример: 30 г месо – пилешко без кожа или риба; едно яйце; 250 мл обезмаслено мляко.

Зеленчуци:
Деми спазва сериозен режим, който изключва приема на захар. „Ям единствено, когато съм гладна и спирам, като се заситя. Винаги хапвам здравословна храна, никакви снаксове и чипсове", споделя актрисата.

Как консумира зеленчуците?
„Диетата с много зеленчуци е страхотен начин да убиеш апетита си, особено по обяд. Препоръчвам ги в студена супа и гаспачо, за да не загубят антиоксидантите и витамините си".

Спорт:
„Практикувам редовно плуване, сърф, йога, разтягане и танци на пилон, които подобряват гъвкавостта и разтягат краката", казва Мур.

Пречистване с пиявици:
Една от тайните за красотата на Деми се дължи на специални процедури с пиявици. „Те изсмукват токсините от кръвта ми и се чувствам перфектно. Тази терапия има дълга история...египтяните още преди стотици години са използвали пиявиците за лечение", допълва чаровната майка на три дъщери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Жельомир ( преди 8 години )
До Натали: А има и комбиниран метод първо вендузите се слагат и където е най-виолетова кожата след вендузите там се полагат и пиявиците.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Натали ( преди 12 години )
вместо пиявици, по-добре вендузи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 12 години )
това с пиявиците не ми се струва добра идея. Те просто смучат кръв, древните египтяни са пробивали и дупки в главата, защото са смятали, че главоболието идва от прекалено налягане, но не го правим днес.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар