IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да се завърнем към Синди Крауфорд!

18 януари 2012 09 30

Как Синди Крауфорд устоя на ударите на времето?

Снимка: America’s Next Top Model

Снимка: America’s Next Top Model

Помните ли един от най-красивите модели на всички времена – Синди Крауфорд? А помните ли уникалните видеокасети, в ерата на видеото, с нейните супер-динамични и лесно приложими в домашни условия упражнения? Кой може да забрави?!

Личната аеробика на изумителната Синди, в границите на нашата страна, се разпродаде като топъл хляб. И има защо! Серията упражнения, демонстрирани и обяснени от един от най-желаните модели, бяха най-сигурният начин, който можеше да ни върне във форма, било то след празниците, след дълго застояване, дори след раждане.


Въпреки че упражненията бяха хит през 90-те години, днес спокойно може да заложим отново на тях и да се върнем към класическия спортен режим на Синди. Ако имате затруднение да откриете целия сет с упражненията, не унивайте, в youtube са се погрижили да го имат в наличност.

Освен това Крауфорт не веднъж е отбелязала, че ако се комбинира физическата активност със здравословен хранителен режим, резултатът няма да закъснее.

Тогава, а и днес, бившият модел съветва:

  • Започнете деня с чаша плодов сок или няколко банана – освен, че засищат те ще ви снабдят с необходимите витамини за деня.

  • Ако все пак обичате да похапвате по-стабилно сутрин – нека това да са овесени ядки с мляко. През останала част от деня избягвайте приема на много млечни продукти.

  • Забравете за хляба. Той е убиец на всяка фигура. Без значение дали е препечен, без масло, дали дори ще седнете на него, той ще се лепне точно на дупето ви и няма да поиска да се махне оттам! Наблягайте на плодовете, когато усетите непреодолим апетит към тестените продукти.

  • Всеки модел знае, че варените зеленчуци и кафявият ориз са стълбът към изящна фигура. Предимно това е похапвала Синди преди снимките на видеокасетата с упражнения.
  • Никога не изяждайте на един път храната, която не може да се побере в шепите ви.
  • Когато пътувате, носете предпочитаната от вас храна или напитки, защото там, където отивате, може й да няма.

  • Никога не носете прекалено впити дрехи. Освен че са неудобни, те подчертават това, което имате в малко повече.

  • През целият ден стягайте и отпускайте седалищните си мускули и не се притеснявайте, никой не може да ви види!

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари