IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как отслабва Минка Кели

25 януари 2012 13 30

Един от ангелите на Чарли разказва как постига това секси тяло

Снимка: сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Във филма "500 days of Summer" aктрисата Минка Кели събра погледите както на мъжете, така и на жените. Зрителите се питаха кое е това момиче и как е постигнало това уникално тяло. Тя е и едно от бойните момичета на Чарли в сериала "Ангелите на Чарли" и знае, че трябва да изглежда перфектно. А ето и как успява да извае тези божествени форми: 

Фитнес програма ала Минка Кели

За фитнес упражненията й помага Гунер Петерсон, който е известен с това, че работи с много звезди. Тя тренира с Гунер три пъти седмично, но освен това прави и кардио упражнения и тича, когато има време.
Минка тренира така усилено, не защото иска да отслабне (тъй като тя е достатъчно слаба), а за да се "чувства добре и за да не й се налага да си купува по-голям размер дънки".

„Има дни, в които се събуждам изморена и пропускам упражнения. Единствените тренировки, които са задължителни за мен, са тези с Гунер", разказва актрисата.
За Кели упражненията са не само за поддържане на физическа форма, но и за постигане на психически баланс. „Когато съм в залата, не мисля за нищо друго, освен за тичането и дишането ми," обяснява тя. „В тези 45 минути важната съм аз! Оставям мозъка ми да почива и не мисля за нищо. Само така мога да изчистя съзнанието си, след което ми е лесно да подредя мислите и приоритетите си. Упражненията ми действат повече като медитация."

За да отслабнем, 70% от програмата е храната, която приемаме. С други думи, 70% е какво ядем и 30% тренировка. Минка Кели се придържа към това правило, но от време навреме си позволява и някои забранени, но любими неща за ядене. „Във всичко трябва да има баланс", казва тя.

Снимка: сп. Esquire

Диетата на Минка

Закуската на Минка се състои от белтък и овесени ядки, салата с протеини за обяд и риба със зеленчуци за вечеря. Въпреки това, понякога, когато й се дояде, си позволява чийзбургер с картофки.
Минка споделя още, че си пада по сладкото, но похапва умерено и обикновено след вечеря.

„Винаги приключвам вечерята с нещо сладко. По-скоро бих изяла едно парче шоколадова торта, отколкото много курабийки. Всичко трябва да се прави с мярка", казва още тя.
Когато е време за десерт или друг въглехидрат е необходимо преди това да приемем въглехидрато-разграждаща съставка. След това може да се отдадем на десерт, пица, хляб или алкохолна напитка и ефекта на въглехидрата ще бъде смекчен.

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари

mimi ( преди 12 години )
jorojoro ( преди 12 години )