IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Така го прави Мена Сувари

6 февруари 2012 12 30

Без глад и мъчително потене във фитнеса

Снимка: сп.Max

Снимка: сп.Max

Хубавицата от "Американски пай" Мена Сувари е една от дамите в Холивуд, която не се е превърнала в роб на тялото си. Прекрасното й тяло не е плод на страшни ограничения, нито на часове потене във фитнеса.

Мена си е измислила собствен режим на хранене, който да отговаря на нуждите на нейното тяло. Дамата залага на органични храни, който са предимно пълнозърнести. Тя консумира органично месо и някои риби (с ниско съдържание на живак, който може да се образува най-вече при морските). Също така актрисата избягва захарта и кафето.

Сувари не е привърженик на фитнеса, известно е обаче пристрастието й към йогата, която редовно практикува.

Снимка: сп. Vanity Fair

А ето и какво казва за режима си на хранене и поддържането на формата си:

"Спазвам собствена диета и доста стриктно си я изпълнявам. Вярвам в органичната храна и затова гледам да вкарам много пълнозърнести храни в диетата си"

"Не ям месо, освен ако не е органично, не ям и захар".

"Доста съм претенциозна и понякога е трудно на хората около мен, особено по време на снимки. Казват ми: "Току що ти казах какво има за обяд", а аз отговарям: "Не, трябва да видя как изглежда. Хората вероятно ме възприемат като груба, но не мога да ям нещо, което не мога да преценя как ще с отрази на тялото ми".

"Старая се да водя здравословен живот. Пия чай редовно, но не близвам кафе. Не пуша. Това е част от мен и ме кара да се чувствам добре".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари