IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита Джоунс:Единственото по-хубаво нещо от секса, е секс с шоколад накрая

7 февруари 2012 10 15

Дамата не се отказва от нищо, но знае, че яденето си има граници

Снимка: Marc Hom

Снимка: Marc Hom

Тя е музата на Зоро и обект на възхищение на мъже и жени по света. Родила е две деца, но тялото й по никакъв начин не издава това. И макар да е омъжена за доста по-възрастния Майкъл Дъглас, Катрин Зита Джоунс не младее заради голямата разлика, а защото полага сериозни грижи.

42-годишната актриса признава, че вярва в диетите и в усилените тренировки. Дамата държи да запази извивките си и не е склонна да се откаже тотално от сладкото. Следва диетата на Аткинс, но както тя казва: Всичко си има мярка.

„Следя какво ям, за да съм във форма, но съм против бързите диети. Хапвам, когато съм гладна, по три пъти на ден. Обожавам шоколад и кекс. Единственото по-хубаво нещо от секса, е секс с шоколад накрая. Обичам много да ям и паста. Така че, ако искате да отслабнете, моят съвет е да хапвате от всичко, но с мярка", споделя Катрин пред сп. ОК.

Ако все пак сте решили да се ограничавате, Джоунс смята, че: "Диетите трябва да бъдат забавни, а не мъчение".

Упражненията за поддържане на мускулатурата на тялото и пластичността при актрисата се свеждат до аеробните кардио тренировки. Тя бяга, кара колело и танцува много.

Когато не може да отдели достатъчно време за трениране, Катрин използва бутилки, вместо гири и също така е почитател на клековете.

Пилатес и плуване в океана или личния й басейн са също от нещата, които брюнетката обича да прави. Майкъл Дъглас е фена на голфа и напоследък е „зарибил" и половинката си, която с удоволствие се разхожда по равните, зелени полета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари