IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджи Хармън за своя здравословен режим на хранене

9 март 2012 07 10

Актрисата хапва вкусни готвени гозби, но в малки порции

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Анджи Хармън е 39-годишна майка на три деца, но когато става въпрос за добра форма тя определено има какво да ни сподели. От години красавицата залага на здравословното хранене, а пред Self.com с радост споделя как е научила и своите дъщери да готвят по нейните рецепти.

Като майка за нея е изключително важно, децата й да бъдат в кухнята с нея, докато тя приготвя храната, за да се учат от малки кое как се прави. Това е и нейният начин да ги научи да развитият едно добро отношение към полезната храна.

Както повечето ангажирани съпруги и тя знае колко е трудно да превърнеш всяка семейна вечеря в здравословна, но не се отчайва когато гозбите й не се получат много добре, а просто на другата вечер опитва отново. „Колкото повече опитвате, толкова по-умели ставате в кухнята", твърди тя. А какви са нейните тайни?

Старае се да готви не много сложни, но балансирани ястия. Едно от любимите й специалитети е печената сьомга с ананас, ориз и броколи. Хем е лесно, хем – вкусно и здравословно! По принцип избягва пържените и мазни храни и макар да е голям гастроном се опитва да хапва малки порции от любимите си ястия.

Снимка: Reuters

Тя споделя, че често си запазва интересни рецепти от списания, които и се струват лесни за приготвяне. Освен това се старае да отделя поне по 15 минути на ден за спорт – скокове, клекове и коремни преси.

Снимка: Dreamstime

Една от любимите закуски на Анджи е нейната собствена версия на плодов шейк. Опитайте я!

1/4 до 1/2 авокадо

сок от 1/2 лайм

1/2 до 1 чаша замразени плодове по избор

1 лъжичка ванилия на прах

1 лъжичка Витамин C на прах

1-2 супени лъжици смлян лен

купа с лед

1 чаша кокосово мляко

щипка канела

Разбийте продуктите в блендер, след което се наслаждавате на полезна закуска с уникален вкус и пълна с енергия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари