IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да сваляме килограми, докато си почиваме?

4 октомври 2012 06 38

Кой казва, че докато си мързелуваме, не можем и да топим мазнини?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Почти няма жена, която да не иска да свали поне няколко килограма. Дори и по-стройните мадами се оплакват коя от коремче, коя от по-голямо дупе... А пък и сега, когато времето позахладянва, просто няма начин апетитът ни да не се изостри към „по-стабилни" храни. Така че, да си признаем, моментът не е най-подходящ за диети.

Разбира се, има го и вариантът да заложим на активни тренировки. Но, за да имат нужния ефект, трябва да сме наистина постоянни и сериозни. Което от своя страна си е проблем за голяма част от дамите, защото покрай работата и задълженията вкъщи рядко остава време за упражнения.

Затова би било чудесно, ако имаше начин да сваляме килограми, докато си почиваме, гледаме телевизия или пък работим пред компютъра, нали? Е, имаме страхотни новини - такъв начин съществува! Трябва ви само Вибро Сауна Коланът на Топ Шоп, който можете да намерите ТУК.

Вибро Сауна Коланът е една чудесна комбинация от локален сауна ефект и вибромасаж. Високоскоростните вибрации разграждат мазнините, а сауна ефектът ги премахва чрез потенето. И всичко това без абсолютно никакви усилия от наша страна!

Коланът може да се ползва за почти всички части от тялото – бедра, корем, ръце, дупе, талия... Което е голямо предимство, особено за хората, които пълнеят неравномерно. С негова помощ ще стегнем и оформим мускулите, ще се освободим от излишните мазнини и ще намалим целулита. И, не на последно място – ще премахнем умората и напрежението в мускулите.

Но най-хубавото е, че извайваме тялото си без никакви диети и упражнения. Избираме си проблемното място, поставяме колана, включваме го и готово. Той ще свърши всичко вместо нас. Освен това можем да го носим навсякъде – вкъщи, в офиса, по време на път. Има си и удобно дистанционно управление, с което лесно контролираме интензивността на вибрации, както и различните комбинации. Общо взето, с Вибро Сауна Колана отслабването се превръща направо в удоволствие.

Затова горещо ви съветваме да пробвате този супер лесен начин за топене на килограми. Поръчайте си Вибро Сауна Коланът още сега от ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари