IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рецептата за супер тяло на Роузи Хънтингтън-Уайтли

18 април 2013 08 00

Вижте какви са тайните на английската роза

Роузи Хънтингтън-Уайтли; Снимка: Getty Images

Роузи Хънтингтън-Уайтли; Снимка: Getty Images

Ако си мислите, че Роузи Хънтингтън-Уайтли не умее да готви като повечето богати и разглезени жени, грешите. Гаджето на Джейсън Стейтъм прави вкусни шейкове и супи, като естествено всички от тях са доста диетични.

Британската красавица е известна с плоския си корем и перфектната си кожа, които са обект на завист на момичета по целия свят.

Но, за да изглежда така, ангелът на Victoria's Secret работи наистина усилено.

25-годишната блондинка е фанатичка на тема фитнес и йога, но следва и строг режим на хранене, пълен с органични храни и домашно-приготвени пюрета, сокове и супи.

В интервю за вестник „Daily Mirror" Роузи разкри наскоро, че избягва шоколадовите лакомства и залага на плодовете, зеленчуците и домашно приготвените гозби.

За да е свежа като роза, тя се храни предимно с пюрета и сокове, като описва избора си с думите: "Най-добрият начин да започнете деня си".

Ето и кои са любимите й рецепти:

Тя закусва фреш от зелени зеленчуци, моркови и ябълки.

Нейният любим обяд е вегетарианската супа от грах, моркови, целина, чесън, кимион и кокосово мляко.

Освен това моделът е включил в менюто си и други супер здравословни съставки като краставици, зеле и магданоз, както и японската суперхрана – хлорела. Последното са микро зелени водорасли, които поддържат красотата и здравето на ноктите, кожата и косата.

Ето и един вкусен шейк по рецепта на Роузи:

4 листа маруля;

2 стъбла целина;

1 чаша пресен спанак;

1 ябълка, обелена и нарязана;

1 круша;

1/2 банан;

Сок от 1/2 лимон;

1 и 1/2 чаши вода;

Всичко това се изцежда в блендер и се пие. Шейкът гарантира сияйна кожа и силен тласък енергия за тялото.

Роузи не е единствената звезда, която пази формата си с шейкове. Ким Кардашян също се опитва да го прави, както и Хилари Дъф, Кейти Пери и Меган Фокс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари