IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетичните тайни на звездите – част първа

16 май 2014 05 18

С какво известните дами поддържат своята фигура

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Всички жени искат да изглеждат добре, какво остава за известните дами! Повечето от тях са задължени винаги да бъдат в перфектна форма. Ако случайно популярна звезда натрупа някой и друг килограм отгоре, мигновено бива подложена на остра критика.

Един от примерите за това е Кристина Агилера, която дълго време водеше битка с килограмите и теглото ѝ постоянно бе коментирано.

Ето защо дамите от шоубизнеса търсят дълготрайно решение на проблема, с чиято помощ да поддържат страхотна форма. Всяка известна жена си има своите тайни, които ѝ помагат в борбата с излишните килограми.

Ето и някои от тях:

Виктория Бекъм

След като се бори с хранително разстройство по времето на „Spice Girls“, изглежда Виктория вече е намерила идеалния хранителен режим. С негова помощ тя винаги изглежда слаба и най-важното – здрава. Модната дизайнерка е фен на алкалната диета, в която се забраняват киселите храни и преработените продукти.

Риана

Освен с много танци, барбадоската поддържа своята фигура и с помощта на строги диетични предпочитания. Риана се придържа към нисковъглехидратна диета с изобилие от плодове и зеленчуци. Когато става въпрос за диетични тайни, подходът на певицата не е толкова необичаен. Тя споделя, че има по-голям успех в отслабването, когато се фокусира върху това да сваля килограми по здравословен начин.

Дженифър Лопес

Наскоро стана ясно, че Джей Ло е станала веган. Все още не е ясно по какъв начин това ще се отрази на нейната диета. Доскоро певицата е отслабвала без да се ограничава от храната, но постоянно е била в движение – тоест поддържала е своя метаболизъм бърз. Тя е редувала групи храни, като някои дни е наблягала на въглехидратите, докато други – на протеините. Дженифър Лопес е имала специален индивидуален план, изработен лично от създателя на диетата.

Хайди Клум

Немският супермодел обича да яде пресни зеленчуци. С тях дори заменя някои плодове от диетата си. Според US magazine къдравото зеле е най-важната диетична тайна за Хайди.

Меган Фокс

Докато начинът на хранене е важен за това знаменитостите да бъдат с перфектна фигура, то упражненията също имат голямо значение. По време на своята бременност красавицата била разработила своя програма от упражнения, с чиято помощ след раждането бързо свалила натрупаните 11 килограма.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
едва ли можем да знаем със сигурност как се поддържат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар