IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетичните тайни на звездите – част втора

17 май 2014 06 01

Някои от тайните на популярните дами са разкрити

Дженифър Гарнър; Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър; Снимка: Reuters

Чудите ли се как по-голямата част от известните жени успяват да изглеждат винаги перфектно? Независимо от тяхната възраст – в повечето случаи фигурата им е безупречна.

В първата част на диетичните тайни на звездите стана ясно как певиците Дженифър Лопес и Риана успяват винаги да бъдат във форма. Тайната на модела с идеално тяло – Хайди Клум също бе разкрита.

Списъкът с известни личности с перфектни форми продължава с:

Дженифър Гарнър

„Отървах се от гевреците и кроасаните. Без повече вафли. Салатите с протеин отново се превърнаха в част от живота ми. Знаех си, че все още ям по малко шоколад всеки божи ден. Въпросът е, че не може да прекаляваш. Не искам да бъда изтощена майка през цялото време, защото не ям“, споделя Дженифър Гарнър по повод отслабването ѝ след раждането.

Кари Ъндърууд

Победителката в American Idol Кари Ъндърууд твърди, че закуската е една от най-важните диетични тайни на звездите. Певицата започва деня си с протеинов бар. Също така избягва калории, които идват от алкохол, сладки напитки и рафинирани въглехидрати.

Алиша Силвърстоун

Да бъдеш веган е един от най-добрите подходи за отслабване на звездите. Актрисата набляга на кейл, пълнозърнести и растителни храни, за да поддържа теглото, което желае.

Мерил Стрийп

За някои жени ограничаването на алкохола може да се окаже единственото нещо, от което се нуждаят, за да победят излишните килограми. За да отслабне за филма „Дяволът носи Прада“, Мерийл Стрийп е отказала алкохола. Е, понякога си е позволявала само по една чаша вино.

Шарън Стоун

Актрисата залага на сушените сливи за здравословна закуска. Тези плодове са известни със своето високо съдържание на антиоксиданти и лек слабителен ефект, свързан с фибрите им.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

w ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Кой знае какви екипи и специалисти стоят зад тях... Едва ли те самите знаят за какво става въпрос!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар