IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 спешни промени, за да имате плосък корем

8 април 2018 10 45

Какво да добавите в менюто си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Скорошно проучване на женския портал Women's Health показва, че една трета от участничките имат комплекси относно корема си. Оформянето на коремните мускули и свалянето на мазнина от тази част на тялото е едно от най-труднопостижимите неща за представителките на нежния пол, тъй като по природа са създадени така, че лесно трупат мастни запаси именно там. Това в никакъв случай не трябва да ви служи за оправдание да му отпуснете края и да не се стараете да държите корема си стегнат и прибран.

Следните 3 съвета са базови и ще ви помогнат да се справите с този проблем по-лесно, отколкото сте очаквали.

Добавете фибри в менюто си

Не е необходимо да се отказвате напълно от въглехидратите, но добавете още фибри в менюто си. Те не само създават усещане за ситост, но и дават добри бактерии на стомаха и улесняват неговата дейност. Богати източници на фибри са плодовете (дори сушените), зеленчуците, пълнозърнестите храни, кафявият ориз.

Яжте бадеми

Бадемите засищат, съдържат полезни мазнини като почти всички ядки и скорошно изследване разкри, че хората, които ги консумират губят повече коремни мазнини, отколкото тези, които не си падат по бадемите.

Силови тренировки поне 3 пъти седмично

Силовите тренировки ще ви помогнат да изгорите повече мазнини, включително в областта на корема. Хубавото при тях е, че дори след самата тренировка горенето на калории продължава с часове. Разбира се, не се отказвайте и от кардио тренировките. И най-важното – спортувайте по такъв начин, че това да ви носи удоволствие.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Tina ( преди 4 години )
Ако имаш желание няма проблем.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар