IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тор засрамен от жена си, била в по-добра форма

13 октомври 2017 08 00

Семейният треньор потвърди!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Хемсуърт е една камара от мускули с доста секси излъчване. Неслучайно той е богът на гръмотевиците Тор на големия екран.

Но за издръжливост мускулите не помагат и се оказва, че половинката му Елза Патаки е дори по-корава от него според семейния им треньор.

„Имаме един и същ треньор. И той постоянно ми казва: „Знаеш ли, съпругата ти е в много по-добра форма от теб“. Тя наистина има невероятна издръжливост и по-добри кардио умения от мен и това понякога е направо срамно“, призна австралиецът в шоуто Entertainment Tonight.

Елза, която е майка на трите им деца, наистина има завидна физика и обича да говори за режима и спортните си занимания в социалните мрежи и в тв предавания.

Треньорът не е единственото нещо, което двете филмови звезди споделят. Те ще си партнират и в лентата Horse Soldiers. Наскоро Крис разкри в жив чат какво е да работи със съпругата си: „Все едно си на почивка, защото децата останаха в Ел Ей и с Елза бяхме в Ню Мексико за седмица. Работихме заедно и се мотаехме. Периодът беше подходящ да се помотаем само двамата. Не ни се налагаше да репетираме много, защото в лентата играем съпруг и съпруга“.

Филмът ще излезе на екран през 2018 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари