IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза: Оплетени колена

20 януари 2012 15 15

Загрейте капачките...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Не се страхувайте да се пооплетете по време на секс. За добро е! Една от поредните нетипични секс пози, която ще ви представим е свързана със сериозно оплитане. Хубавото при нея е, че сте с лице един към друг, докато интимничите, което в доста пози го няма. Все пак мъжете обичат да гледат жените в очите по време на екстаз, а пък дамите от своя страна се радват на въздействието, което имат в любовната игра, разпознавайки го по изражението на партньора си.

Нека минем към изпълнението. За по-чувствителните с проблеми в колената – не е препоръчително. За по-чувствителните без проблеми в колената – нека сложат наколенки. Позата трябва да се изпълнява на по-твърд матрак. Мъжът коленичи, с който крак реши. Другият му крак е стъпил на пода, изнесен леко настрани (както на снимката).

Дамата е в непосредствена близост срещу него и коленичи със същия крак, докато другият й се свива над този на половинката й. Тежестта е на крака, чието коляно е на пода. Позата позволява да се движат и двамата участници без да загубят равновесие и с доста бързо темпо, което да провокира необходимото триене...до бленувания оргазъм.

Вие сте на ход!

 

Снимки: sexinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

souness ( преди 12 години )