IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза върху топка

21 май 2012 14 40

Да се поклатим в ритъм

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако случайно сте спортни натури и сте обзавели дома си с „уреди", сред които се намира и топка за фитнес, то вие сте късметлии, защото тя ще ви послужи и за други неща. Например за едно незабравимо сексуално изживяване.

Преди да ви се стори напълно невероятно, просто си представете колко добре ще се поклащате в ритъм с партньора/ката си.

Мъжът сяда удобно на топката като заземява краката си за пода, така че да е стъпил здраво и да има добра опора. Дамата заема поза за присядане в скута му, като краката ѝ са от двете страни на неговите. За по-голямо удобство и равновесие при изпълнението, е добре мъжът да придържа партньорката си, като я е хванал за таза.

Ритъмът зависи изцяло от вас, но не забравяйте, че си имате сериозен помощник в клатенето в лицето на топката и не се клатете в големи амплитуди.

Снимка: men's health.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Някой си ( преди 11 години )
Подобен вариант е и клатенето на градинска пейка без облегалка.Позата е лице в лице.Добре е ако се разголите отпред дори когато е студено по едно яке на гърба топли и скрива добре.За предпочитане е мацката да е с удобна широка пола.Можете да променяте ъгъла на гърба си а мацката да са мести по-близо или по-назад и да променя ъгъла на проникване с краката си.Чудесна поза за секс ако нямате подходящо място.Предварително може да се разберете кой на къде да хвърля по едно око за всеки случай.По разбираеми причини много по-тежки мацки не са желателни защото много усилия отиват за привеждане в движение и удържане на позата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:) ( преди 11 години )
A sega ....broq na prodadenite topki ......shte narsneee :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:)) ( преди 11 години )
:) ( преди 11 години )
Внимавайте само да не се контузите :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар